Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Katar

Eladó ingatlan Katarban

Katar egy olyan ország az Arab-félszigeten, amelynek területén száraz sivatag, valamint a Perzsa-öböl partjai és dűnék hosszú partvonala található. A tengerparton található a főváros, Doha, amely futurisztikus felhőkarcolóiról és avantgárd építészetéről ismert, amelyet az ősi iszlám hagyományok inspiráltak. Katar Dél-Szaúd-Arábiával határos, és egyébként a Perzsa-öböl veszi körül. A katari ingatlanpiac csak nemrég nyílt meg a nem Katar számára. A külföldiek csak bizonyos kijelölt fejlesztések során vásárolhatnak ingatlanokat Katarban.

A Katarban eladó ingatlanvásárlás egyik előnye, hogy a tulajdonosok bizonyos feltételek mellett automatikusan tartózkodási vízumot kapnak magukhoz és közvetlen családjukhoz.

A nehéz geopolitikai helyzet ellenére az ország továbbra is az új és folyamatosan fejlesztő ingatlan ajánlatok megvalósítására összpontosít. Ezt támogatták a 2022. évi FIFA világkupája rendezésére tervezett ingatlanfejlesztések.

Az ingatlanpiac az elmúlt évben számos változáson ment keresztül, és bár az állomány továbbra is beindul, a gazdasági helyzet és a további ingatlanok kínálata miatt az árak jelentősen lefelé nyomnak. A földtulajdonosok és a tulajdonosok reagálnak erre a dinamikára, hogy a lehető legjobb árat biztosítsák, miközben különböznek a többi hasonló ingatlan ajánlattól, havonta ingyenes bérleti díjat és ingyenes közüzemi számlákat kínálnak.

A Katarban eladó ingatlanbefektetők képesek voltak kihasználni a hosszú távú tőkenyereségeket, míg mások most megragadják a lehetőséget, hogy elkezdhessék keresni a következő otthonukat, mivel az ingatlan hozzáférhetőbbé válik.

Az otthonok fejlesztése, a kívánatosabb területekre költözés és az ingatlanok első beutazása sok ember számára valósággá válik. Ez azt jelenti, hogy míg a jutalékok alacsonyabb monetáris értékkel bírhatnak, a tranzakciók volumene továbbra is erős marad, és további növekedési potenciállal rendelkezik.

A külföldi ingatlanokról szóló új törvényjavaslat várhatóan növeli a katari lakó- és kereskedelmi ingatlanok értékesítését, valamint növeli a közvetlen külföldi befektetéseket, és újabb kedvcsökkentő hatás lehet a külföldi eszközök növekedése a Katar regionális bázisának létrehozásakor.

Azok számára, akik eladásra szánt ingatlant keresnek Katarban, egynél több közösség központjában, egy új és nagyvárosi stílusú fejlesztés helyett, a Mushireb a tökéletes kombinációt kínálja.

A Lusail és az Msheireb jó példák az új és vonzó területekre Katar ügyfelei számára. Ezeken a területeken és más feltörekvő környékeken, például Al-Szahama és Umm Salal iránti érdeklődés folyamatosan növekedett a fogyasztók érdeklődése iránt.

A legnépszerűbb területek továbbra is a Pearl, az Al Sadd és a West Bay az apartmanokban, valamint az Al Waab és Abu Hamour a villákban. Ami az értékesítési piacot illeti, a The Pearl továbbra is a lista tetején, a West Bay és a West Bay Lagoon mellett.

  •  
    Katar: útmutató és okok arra, hogy fektessenek be a téglába

    Katar: útmutató és okok arra, hogy fektessenek be a téglába   Ha Katarról hallod, nem szabad elképzelni, hogy azonnal csodálatos és rendkívül gazdag ország legyen minden szempontból. Tökéletes egység a modernitás és a hagyomány között, csillogás és felesleg együtt egy minimális és egyedi st ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 38474

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Katar, Ad Dawhah, Ad Dawhah, vilnius

58,737,000.00HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

6500 m²
Eladási projekt ötlet, hajó építése - Egyesült Arab Emírségek, Katar. (INVESTORS / vevőre) l
Cod. 13402

Eladás Három hálószobás lakás, Katar, Al Ghuwariyah, The Pearl Island, The Pearl Island

308,874,350.41HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

130 m²
További részletek is sor kerül a súlyos kérésre.
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB